Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Μπράβο Πέπη!

Η φίλη μας η Πέπη μας έστειλε αυτή τη συνταγή για τρουφάκια: Βάζουμε σε μία κατσαρόλα 2 φλ. φρυγανιά τριμμένη, 2 φλ. χοντροκοπανισμένα καρύδια, 1 φλ. ζάχαρη, 1 φλ. νερό, 1φλ. χυμό πορτοκάλι (φρέσκο), 4 κουτ. σούπας κακάο, ξύσμα πορτοκαλιού και κανέλλα. Ανακατεύουμε καλά και βράζουμε για περίπου πέντε λεπτά, μέχρι...
να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Αφήνουμε να κρυώσει το μίγμα και πλάθουμε σε μπαλάκια ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε. Πασπαλίζουμε με τρούφα σοκολάτας ή ινδική καρύδα ή κακάο ή φυστίκια Αιγίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου