Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Τα ΟΧΙ της κατάψυξης!

ΟΧΙ στην κατάψυξη φρέσκια κρέμα γάλακτος ή άλλες κρέμες. ΟΧΙ μαγιονέζα, γίνεται πολύ ρευστή ή διαλύεται. ΟΧΙ λευκά μαλακά τυριά ή τυριά σε κρεμώδη μορφή. ΟΧΙ λαχανικά που περιέχουν πολύ νερό (αγγούρια, λάχανο, κρεμμυδάκια, σέλινο), σαπίζουν. ΟΧΙ το σκόρδο και το κρεμμύδι, χάνουν τη γεύση τους. ΟΧΙ μπανάνες και αβοκάντο, μαυρίζουν και αλλοιώνεται η υφή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου