
σερβίρεται ως ορεκτικό.
Εύκολο, γρήγορο,
αλλά αρωματικό και γευστικό.
Ξεκινήστε με αυτό
το ανοιξιάτικο τραπέζι
στη βεράντα σας
και εντυπωσιάστε!
Υλικά
8 φέτες ανανάς φρέσκος (όχι κονσέρβα)
180 τυρί κρέμα
1 κουταλιά μαγιονέζα
1 φλιτζάνι ψημένα και κοπανισμένα φιστίκια αράπικα
φυλλαράκια δυόσμου
φύλλα μαρουλιού για γαρνίρισμα
Ανακατέψτε το τυρί, τη μαγιονέζα και τα φιστίκια. Βάλτε το μίγμα σε φορμάκια, στη μέση τον ανανά και συμπληρώστε μέχρι επάνω με το μίγμα. Βάλτε τα φορμάκια στο ψυγείο και ξεφορμάρετε την τελευταία στιγμή πριν το σερβίρισμα. Ακουμπήστε τα πάνω σε φύλλα μαρουλιού και διακοσμήστε με τα φυλλαράκια δυόσμου. Μπορείτε, αν θέλετε, να στρώσετε το μίγμα πάνω στις φέτες του ανανά και να τις ενώσετε ανά δύο,σαν μικρά σάντουιτς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου