
...1 κουταλιά αλάτι, 200 γρ. λάδι και λίγο χλιαρό νερό. Ζυμώνουμε το μίγμα, βρέχοντας τα χέρια μας κατά διαστήματα, μέχρι η ζύμη να γίνει μαλακή. Σκεπάζουμε τη ζύμη με καθαρή πετσέτα και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. Μόλις διπλασιαστεί περίπου σε όγκο, πλάθουμε φραντζολάκια ή καρβελάκια τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε πάλι να φουσκώσουν. Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου