Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Προσοχή στο ξαναζέσταμα!

Το να ζεσταίνουμε το φαγητό παραπάνω από μία ή δύο φορές είναι πολύ κακή συνήθεια! Με τα επαναλαμβανόμενα θερμοκρασιακά σοκ, τα λίπη που περιέχουν οι τροφές αλλοιώνονται και παράγονται ουσίες βλαβερές για το συκώτι και το κυκλοφορικό σύστημα. Επιπλέον, οι πρωτεϊνες φθείρονται και προκαλούν γαστρεντερολογικά προβλήματα. Μάθετε να υπολογίζετε την ποσότητα που χρειάζεστε για το καθημερινό σας φαγητό και αν σας περισσέψει καταναλώστε το σύντομα. Μην καταφεύγετε στα μαζικά μαγειρέματα για να γλιτώσετε χρόνο. Στο τέλος θα διαπιστώσετε ότι κάνατε κακό στην υγεία σας, αλλά και στην τσέπη σας!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου