*Για να κόψουμε καλύτερα και ευκολότερα το κομμάτι του μοσχαριού που θέλουμε να μαγειρέψουμε, το βγάζουμε μόνο μισή ώρα πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία της προετοιμασίας του.
*Για να είναι τρυφερό και να διατηρήσει τη λεπτή γεύση του, το ροδίζουμε αρχικά σε δυνατή φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε πολύ χαμηλή.
*Το μοσχαράκι αγαπάει πολύ τα εσπεριδοειδή, όπως το ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού, που θα δώσουν ιδιαίτερη γεύση στα ψητά μας.
*Με την κρέμα γάλακτος το μοσχαράκι μας θα είναι κάτι το εξαιρετικό όπως και με τα τυριά.
*Αν θέλουμε να δώσουμε άρωμα στις συνταγές μας, ο κατάλογος των μυρωδικών είναι μακρύς: ρίγανη, δεντρολίβανο, βασιλικός, σέλινο, αλλά
και μαϊντανός και άνηθος του ταιριάζουν πάρα πολύ!
*Κρασί, κόκκινο ή άσπρο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, αλλά και αλκοολούχα ποτά, του ταιριάζουν πολύ, αρκεί να χρησιμοποιηθούν με μέτρο.
*Μουστάρδα, μέλι, μπαλσάμικο ή πετιμέζι, δημιουργούν μια κρούστα με απίστευτη γεύση!
*Κανέλα και γαρίφαλο στο κοκκινιστό, θα σας θυμίσει οπωσδήποτε τα παιδικά σας χρόνια και το φαγητό της μαμάς!
*Για να είναι τρυφερό και να διατηρήσει τη λεπτή γεύση του, το ροδίζουμε αρχικά σε δυνατή φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε πολύ χαμηλή.
*Το μοσχαράκι αγαπάει πολύ τα εσπεριδοειδή, όπως το ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού, που θα δώσουν ιδιαίτερη γεύση στα ψητά μας.
*Με την κρέμα γάλακτος το μοσχαράκι μας θα είναι κάτι το εξαιρετικό όπως και με τα τυριά.
*Αν θέλουμε να δώσουμε άρωμα στις συνταγές μας, ο κατάλογος των μυρωδικών είναι μακρύς: ρίγανη, δεντρολίβανο, βασιλικός, σέλινο, αλλά
και μαϊντανός και άνηθος του ταιριάζουν πάρα πολύ!
*Κρασί, κόκκινο ή άσπρο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, αλλά και αλκοολούχα ποτά, του ταιριάζουν πολύ, αρκεί να χρησιμοποιηθούν με μέτρο.
*Μουστάρδα, μέλι, μπαλσάμικο ή πετιμέζι, δημιουργούν μια κρούστα με απίστευτη γεύση!
*Κανέλα και γαρίφαλο στο κοκκινιστό, θα σας θυμίσει οπωσδήποτε τα παιδικά σας χρόνια και το φαγητό της μαμάς!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου