Πολύ εύκολο στην κατασκευή του, αυτό το παγωτάκι θα σας θυμίσει τις γεύσεις των παιδικών σας χρόνων. Θα χρειαστείτε ένα κουτάκι σαντιγύ, ένα ζαχαρούχο, ένα μικρό εβαπορέ (μπλε) και μία βανίλια για άρωμα. Χτυπήστε πολύ καλά τη σαντιγύ, να αποκτήσει όγκο, προσθέστε διαδοχικά το ζαχαρούχο, το εβαπορέ και τη βανίλια, χωρίς να σταματήσετε το χτύπημα. Χτυπήστε πάλι καλά το μίγμα και κλείστε το σε μεταλλικό δοχείο παγωτού, που έχετε αφήσει για λίγη ώρα στην κατάψυξη. Μετά από αρκετές ώρες ή και την άλλη μέρα, επαναλαμβάνετε το χτύπημα και προσθέτετε μπισκότα σοκολάτας σπασμένα με το χέρι, ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα. Το σερβίρετε με σιρόπι σοκολάτας, μέλι ή γλυκό του κουταλιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου