
Παίρνουμε μια πλευρά, περίπου 3 με 4 κιλά, από το κατσίκι, χωρίς το πόδι. Με το κοφτερό μαχαίρι ξεχωρίζουμε το κρέας από τα πλευρά, προσεκτικά για μη σκιστεί. Δημιουργείται έτσι μια θήκη μέσα στην οποία βάζουμε τη γέμιση. Φροντίζουμε να μην την παραγεμίσουμε και ανοίξει με το ψήσιμο. Αφού ολοκληρώσουμε τη διαδικασία, ράβουμε τη θήκη. Τοποθετούμε το κρέας σε μεγάλο ταψί και γύρω-γύρω βάζουμε κομμένες πατάτες που έχουμε ραντίσει με χυμό λεμονιού και λάδι και έχουμε αλατοπιπερώσει. Ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό και ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς για τουλάχιστον 21/2 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου